"> {literal} {/literal}
Voss Musikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Blackstar amps

Blackstar - En lysende stjerne på forsterkerhimmelen

Helt siden oppstarten i 2007 har Blackstar blitt hyllet av gitarister verden over som et av de absolutt mest innovative forsterkermerkene på markedet.
I hyllingskoret finner du blant andre Phil Collen (Def Leppard), Richie Sambora, Albert Hammond Jr (The Strokes), Gus G (Firewind, Ozzy Osbourne), Neal Schon (Journey) og mange andre gitarister av samme verdighet som disse herrene. Som mange andre store britiske ideer, oppsto også ideen om Blackstar på puben. Fire bandkamerater som tilfeldigvis også var forsterkerspesialister og som til sammen hadde over 50 års erfaring i faget og som på den tiden jobbet med en klassisk gigant i instrumentforsterkerverdenen mente at det måtte være mulig å utvikle en gitarforsterker mer. Etter to og et halvt år med research, tester og samtaler med gitarister fra hele verden, ble den første forsterkeren sluppet i mars 2007 og resten er historie.

Blackstar er lagd av musikere for musikere

Ønsket om å stadig utvikle seg og forbedre er den uendelige drivkraften til laget i Northampton, England. Blant Blackstars innovasjoner og patenterte løsninger er Infinite Shape Feature (ISF) hvor du kan justere forskjellige unike karakterer for å få frem lyden DIN.
Dynamic Power Reduction (DPR) er en annen av Blackstars store innovasjoner. Som alle vet låter en rørforsterker absolutt best når rørene må jobbe hardt, dette er fordi de da skaper en naturlig forvrengning og kompresjon. Dette betyr vanligvis også et sterkt volum. Med DPR-funksjonen kan du også få disse ønskelige egenskapene selv ved lavt volum.
En annen Blackstar-innovasjon er True Valve Power (TVP) hvor du har seks forskjellige stemmer kombinert med modulasjoner av seks forskjellige rørtyper: EL84, 6V6, EL34, KT66, 6L6, KT88. Du kan med andre ord oppnå helt unike kombinasjoner gjennom dine valg av en forsterkers unike egenskaper ved å matche den med en annen forsterkers rør.


Populært i Blackstar

Viser 1 til 15 (av 54 produkter)

Trykk ENTER for å søke